Algemene informatie

Kinderdagverblijf Tik-Tak is een kleinschalig, huiselijk en persoonlijk kinderdagverblijf. De kleinschaligheid zorgt ervoor dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Dit geeft het kind de ruimte om zelf te ontdekken en biedt optimale ontwikkelingskansen.

In ons kinderdagverblijf worden de kinderen opgevangen in drie horizontale groepen:

  • babygroep van ca. 10 weken tot ca. 1½ jaar
  • dreumesgroep van ca. 1½ jaar tot ca. 2½ jaar
  • peutergroep van ca. 2½ jaar tot 4 jaar

Een hecht team van vaste en ervaren medewerkers staat al 34 jaar garant voor zeer goede kinderopvang.

Kinderdagverblijf Tik-Tak is 51 weken per jaar geopend, van 7.30 tot 18.00 uur.

 

Wat ouders over Tik-Tak zeggen

"Meteen al vanaf de eerste rondleiding voelde het voor ons knus en vertrouwd; een fijne plek om onze dochter naartoe te brengen. De leidsters zijn vriendelijk, zorgzaam en betrokken. Er wordt goed gekeken naar de ontwikkeling van het kind. Bijvoorbeeld bij de overgang naar een volgende groep. Dit gebeurt als het kind eraan toe is en hij of zij krijgt ook de kans om rustig te wennen. Onze dochter gaat altijd met veel plezier naar Tik-Tak."

- Ellen

"Als ik Tik-Tak en de leidsters in enkele woorden/zinnen zou moeten omschrijven:
Een kleinschalig kinderdagverblijf met hele lieve en betrokken leidsters. De kinderen staan centraal. Mijn kinderen gaan altijd met plezier naar Tik-Tak en kunnen zichzelf zijn. Er is structuur en rust in de groepen en er wordt met veel aandacht en enthousiasme voor alle kindjes gezorgd. Elke keer weer breng ik mijn kinderen met een gerust hart weg en haal ik ze met een warme overdracht weer op!"

- Sabine van Schie

"Onze drie kids zijn bij Tik-Tak kind aan huis. Een betrouwbare, kundige en zorgzame leiding die met zeer veel plezier de kinderen begeleidt. Ze genieten overduidelijk net zo van hun groei als de papa's en mama's zelf. Een overzichtelijke groep van bekende gezichten en geen plotselinge wissels. Persoonlijk betrokken en flexibel hebben ze onze kindjes mede een sterke start in het leven gegeven. Dat is heel veel waard!"

- Mark & Michelle Borneman

"We vinden het prettig dat er bij Tik-Tak in kleine groepen wordt gewerkt. Wat ons ook aanspreekt is dat er naast een baby- en een peutergroep ook een dreumesgroep is waardoor de kindjes nog meer binnen hun leeftijdscategorie worden uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen in het (samen)spelen. We laten ons kind 's ochtends met een meer dan gerust gevoel achter bij de lieve juffen en als we hem aan het einde van de middag komen ophalen, heeft hij altijd een grote glimlach op zijn gezicht na weer een geslaagde dag."

- Thomas en Sanne Olsthoorn

"Onze twee oudste meiden hebben het zo naar hun zin gehad in hun "Tik-Tak tijd" dat het bij ons derde kindje vertrouwd voelde om hem weer bij Tik-Tak te brengen. Vaste gezichten met veel ervaring, wat voor de groep en voor de ouders en de kindjes super fijn is. Onze twee meiden gaan zelfs nog graag mee om hun "oude juffies" even gedag te zeggen!"

Benieuwd naar Tik-Tak?

Wilt u een kijkje komen nemen en de sfeer proeven? Wij geven u graag een rondleiding.
U bent van harte welkom!

Vraag een rondleiding aan