Algemene informatie

De leiding bestaat uit 11 pedagogisch medewerkers, een leidinggevende, een assistent-leidinggevende, een pedagogisch medewerker tevens praktijkopleider en 2 vaste invalleidsters.

De leidinggevende en assistent-leidinggevende zijn verantwoordelijk voor de algehele organisatie en staan onder eindverantwoording van het bestuur. Zij sturen het team aan en werken daarbij ook in de groep.

Er werken dagelijks twee pedagogisch medewerkers in elke groep. De pedagogisch medewerkers zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de groepen. Er werken uitsluitend betrokken, liefdevolle en ervaren pedagogisch medewerkers, die beschikken over de noodzakelijke kennis van de ontwikkeling van kinderen. Alle medewerkers hebben een VOG en een vereist diploma. 

Onze pedagogisch medewerkers beschikken over de vereiste kwaliteiten om uw kind(eren) een veilige situatie te bieden waarin ze kunnen spelen, experimenteren en "leren". Er werken 2 vaste invalmedewerkers bij Tik-Tak. Bij ziekte of verlof van de vaste medewerkers vervangen de medewerkers elkaar.

De inzet van de medewerkers is vastgelegd in een werkschema.

 

Benieuwd naar Tik-Tak?

Wilt u een kijkje komen nemen en de sfeer proeven? Wij geven u graag een rondleiding.
U bent van harte welkom!

Vraag een rondleiding aan